Soul coach
Your heart and my heart are very old friends
Soul Coach

Soul Coach, een diepzinnige naam maar wat houdt het in? In de brede zin is een Soul Coach iemand die zowel naar het innerlijk als uiterlijk (bijvoorbeeld gedragingen) van de mens kijkt. Ik zelf concentreer mijn activiteiten als Soul Coach rond de invalshoeken Akasha Kronieken, individuele opstellingen, astrologische levensmissies en evt basis Human Design. Daarnaast werk ik samen met Ties Poulisse  die specifieke past life readings verzorgt.

akasha & astrologie

Akasha Kronieken

Akasha - van origine een term uit het Sanskriet - verwijst naar het onmetelijke kosmisch veld waarin alles tegelijk plaatsvindt en tijd niet bestaat. Akasha, als geheugen van het universum, is in diepste wezen een energetisch archief dat informatie bevat over verleden, heden en soms de directe toekomst. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van jouw huidige leven en vorige leven(s) zijn in deze Kronieken opgeslagen. Het is een verslag van de reis van je ziel. Door contact te maken met dit energetisch veld, komt er integere informatie beschikbaar over jou zelf en over emotionele, spirituele en mentale vraagstukken.

Basis Akasha kronieken leren

Ik begeleid je in het leren lezen van je eigen Akasha kronieken. Dit is een oprecht spannend proces dat veelal resulteert in een sterk groeiend zelfvertrouwen en soms magistrale ‘eye-openers’. Begeleiding in het leren omgaan met jouw eigen Akasha Kronieken veld. Het is eenvoudiger dan men denkt. Je gaat dan zelf oefenen hoe je eigen Akasha veld in te gaan, te leren ervaren, waar te nemen en te leren interpreteren. De begeleiding bestaat uit 1 keer live bij elkaar komen voor ca 2 uur met daarna 1 keer mailcontact begeleiding inzake “huiswerk”.  Tevens nemen we samen vraagstukken die op dat moment in je leven spelen onder de loep. Tarief: 116 euro. De locatie is in Rotterdam.

Het is altijd nog mogelijk daarna half uur zoom begeleiding sessies te boeken voor 35 euro. 

Basis Akasha kronieken leren online

Ook is het mogelijk om Akasha Kronieken  via Zoom te leren. Dan is het 1,5 uur bij elkaar, waarbij je ook een keer voor je zelf gaat openen. Daarna 1 keer mailcontact inzake huiswerk. Tarief: 99,50 euro. Wil je daarna nog extra zoomsessies van een half uur, (handig om verder de verdieping in te gaan en krijg je voor je zelf oefeningen mee) dan is het tarief 35 euro.

Akasha Kronieken sessie

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het zit met jouw Akasha veld? Voel jij je weleens machteloos? Kom jij jezelf wel eens tegen? Zit je nog met innerlijke pijn en/of oud zeer? Voel jij je wel eens niet begrepen? Wil jij wel eens weten waarom jij steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Door je mee te nemen naar je eigen Akasha Kronieken (oftewel jouw kosmisch geheugenveld) begeleid ik jou in dit proces naar veranderingen op dát gebied waarmee jij geholpen wil worden. En dat alles op een veilige en integere manier. Ook voor veranderingen op je werkgebied of als je in andere veranderingsprocessen zit, begeleid ik je verder, alsmede voor remmende overtuigingen die je tegenhouden om verder vooruit te komen op je levenspad.

Tijdens het consult, voel ik vaak de energieën aan waarover de vraagstukken gaan. Vaak beeld ik de interne wezenlijke stukken uit, als een soort van toneelspel. Door het zien hiervan, krijg je vaak een 'aha'-gevoel en voel jij  je  erkend in jouw "zijn", zonder oordeel. Dan gaat de bal sneller rollen en komen we vaak bij het gewenste resultaat uit en afhankelijk van jouzelf, vindt soms ook een healing bij jouwzelf spontaan plaats. Zeker als dit jouw intentie is.

Tarief: 60 min 69,50
Tarief: 75 min 77 euro.

Astrologie & Missies

Astrologie is zoveel meer dan dierenriemtekens, en planeetstanden. Ik heb mij als coach gespecialiseerd in de zogenaamde Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen. De positie van de Zuidelijke Maansknoop beschrijft dat deel van je karakter waarop in vorige levens de nadruk heeft gelegen. De positie van de Noordelijke Maansknoop geeft de psychologische verschuivingen aan die zich in jouw persoonlijkheid heeft te voltrekken. Deze laatste laat zien waarom je in dit leven op aarde bent gekomen.

Met o.a. de Maansknopen komen de diepere levensinzichten aan het licht. Niet alleen met betrekking tot je huidige leven maar ook vorige levens. Als Soul Coach begeleid ik je in het blootleggen van deze levenspatronen. Een ook je talentgebieden.Vooral als je voelt dat je vastloopt of in dezelfde cirkels blijft ronddraaien, is dit een zeer effectieve aanpak. Dit kan zowel per email, zoom als live

Tarief zoom of live : 60 min 68,-
Tarief Zoom of live: 75 min 77,-
Tarief email: 59,-

Past life reading

Met Ties werk ik samen op het gebied van past lifes! Ben je geinteresseerd lees hieronder hoe en wat en je kan een online sessie boeken. We overleggen voor de data. Meestal vind de online past life reading op een zaterdag plaats.

Ties legt uit: "Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen. Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien in gebeurtenissen op zowel individueel niveau als op wereldschaal (waarom doen mensen wat ze doen en gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden: de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden. Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien en te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in het leven te maken"

Klanten over Ties: "'Wow, ik heb zoveel inzichten gekregen door twee van mijn relevante past lifes door te krijgen! Nu snap ik waarom ik altijd zo reageer. Hè hè, ik voel dat ik hier nu e.e.a. mee kan doen. Ik heb dit op een dieper niveau nu duidelijk gekregen. Super!’ en een andere klant schreef: "spot on!"

Online sessie € 60,- 

Dank je voor de uitwerking van mijn zielsmissies, erg interssant.

Ik heb ja gezegd tegen mijn nieuwe werkgever.Met die zoom meting die we hadden is ook naar voor gekomen, dat ik meer vertrouwen mag hebben in, en meer mag luisteren naar de informatie die ik krijg. ( De intentie die ik had geplaatst om een fijne werkplek te krijgen, en de info die ik van jou heb gekregen) 1 september ga ik beginnen!

Bedankt voor de steun.

Jac van Ool

Via mijn moeder kwam ik bij Helena een paar keer. En met resultaat. Helena stemt af, doorziet bepaalde  patronen en komt snel tot de kern. 

Door de coaching van Helena kreeg ik nieuwe inzichten. Waar bijvoorbeeld mijn uitdagingen liggen, maar ook mijn kwaliteiten en kracht.

De  gesprekstechnieken die ik geleerd heb, heb ik toe kunnen passen bij sollicitaties. En, met positief effect! Hierdoor ervaar ik meer zelfvertrouwen.

Kim Heijmans

Helena werkt doelgericht en kernachtig en weet tegelijkertijd het overzicht te behouden.

Haar praktische aanpak gecombineerd met haar sterke intuitieve voelen en expressieve uiting daarvan vormen een waardevolle combinatie om tot diepere inzichtenen (h) erkenning te komen.

Dank voor de mooie en verhelderende sessie!

Patricia van den Bosch

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl