relatie coaching
Love is like an ocean, deep and always in motion
Relatie Coach

Hoe kan jij jouw relatie verbeteren en er zelfs van leren? Met relatie hoef je niet alleen te denken aan je liefdespartner, maar het kan ook gaan om een zakenpartner, familielid of zelfs een dierbare overledene. Als Relatie Coach maak ik voornamelijk gebruik van de volgende twee dynamieken:

relatie coach

Relatie opstellingen

Het opstellingenwerk laat zien dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en dat jij onderdeel bent van een groter geheel. Het biedt de mogelijkheid om op een zeer effectieve manier onderbewuste handelingen in jezelf aan het licht te brengen, Je leert belemmerende patronen die diep verborgen zitten, te accepteren en daardoor te doorbreken. Deze belemmerende patronen hebben vaak hun oorsprong in de plaats die jij inneemt in een relatie. Of je dat nou wilt of niet. Je maakt deel uit van een "relatie-systeem" met de lotsverbondenheid die dat met zich meebrengt. Of dit nu met je zoon, (zaken) partner, vriend, moeder of vader is. Op een eigen unieke wijze. Doordat ik makkelijk in de energie met de daarbij gevoelens van de desbetreffende persoon stap, krijg je sneller te zien en te horen, waar jij boodschap naar die ander toe wel of niet goed doorkomt. Tevens krijg jij eenvoudige, doeltreffende technieken mee om in beter, prettiger gesprek met de ander te komen en blijkt elke keer weer te werken. Deze relatie opstellingen is of live of via Zoom te doen. 

Hieronder zie je ook intentie beleving staan, daar geldt het zelfde voor. Welke vorm het ook wordt relatie opstelling, intentiebeleving of een mix,  dat blijkt vanzelf tijdens het gesprek. Tarief 75 min 77 euro.

Intentie beleving

Als Relatie Coach heb ik het vermogen ontwikkeld om me snel en gemakkelijk in de verschillende soorten energieën van mensen te verplaatsen. Jij als klant geeft dan een intentie aan voor de sessie. En hoe het dang gebeurt, maakt niet, uiteindelijk ga jij weg met als uitkomst dat de intentie is uitgekomen. Tijdens deze diepgaande gesprekken komt soms - bijna vanuit het niets - de kern van jouw blokkade naar boven, die in de weg zit tussen jou en de ander. Maar ok de beleving van de ander, geef ik aan jou terug. Daarnaast krijg jij eenvoudige, doeltreffende technieken mee om in beter, prettiger gesprek met de ander te komen en blijkt elke keer weer te werken.

Overleden dierbare
Ik krijg soms energieen van spirits  en/of dierbare overledenen door. Zij geven dan informatie door op een manier waardoor het bij jou “binnenkomt”. En dan kan ik het ware wezen en de ziels essentie van die overledene overbrengen. En juist die vaardigheid kan degene die rouwt de meeste troost bieden. Spirits weten precies op welke manier zij hun boodschap voor de andere persoon het beste aan mij kunnen overbrengen. Hierbij is het belangrijk te onthouden dat boodschappen van spirits niet altijd een letterlijke betekenis hebben. Soms gebruiken zij symboliek of vergelijkingen om een boodschap over te brengen. Of bv karakter eigenschappen, manier van doen, mimiek, intonatie, uitdrukkingen, woordgebruik etc. Kort samengevat: het wezen van de overledene. Soms komen overleden dierbare ineens tijdens een consult Akasha Kronieken door. Dan zit dit er al in verweven. Het beste kan je een consult Akasha aanvragen, met daarbij een vraag over je overleden dierbare. Dan de naam en foto erbij vermelden. Voor een half uur , Klik hier op: Consult Akasha 30 min € 35,-
Let op, dit is alleen voor een vraag over je overleden dierbare.

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl