Reviews

Dank je voor de uitwerking van mijn zielsmissies, erg interssant.

Ik heb ja gezegd tegen mijn nieuwe werkgever.Met die zoom meting die we hadden is ook naar voor gekomen, dat ik meer vertrouwen mag hebben in, en meer mag luisteren naar de informatie die ik krijg. ( De intentie die ik had geplaatst om een fijne werkplek te krijgen, en de info die ik van jou heb gekregen) 1 september ga ik beginnen!

Bedankt voor de steun.

Jac van Ool

Via mijn moeder kwam ik bij Helena een paar keer. En met resultaat. Helena stemt af, doorziet bepaalde  patronen en komt snel tot de kern. 

Door de coaching van Helena kreeg ik nieuwe inzichten. Waar bijvoorbeeld mijn uitdagingen liggen, maar ook mijn kwaliteiten en kracht.

De  gesprekstechnieken die ik geleerd heb, heb ik toe kunnen passen bij sollicitaties. En, met positief effect! Hierdoor ervaar ik meer zelfvertrouwen.

Kim Heijmans

Helena werkt doelgericht en kernachtig en weet tegelijkertijd het overzicht te behouden.

Haar praktische aanpak gecombineerd met haar sterke intuitieve voelen en expressieve uiting daarvan vormen een waardevolle combinatie om tot diepere inzichtenen (h) erkenning te komen.

Dank voor de mooie en verhelderende sessie!

Patricia van den Bosch

Vanmiddag was ik weer na een tijd bij je en wat ben je toch een powerwomen!

Zelfs de hond luisterde nu naar mij.

Geweldig hoe je in korte tijd zoveel kan laten gebeuren en oplossen.

Voel me top!
Ontzettend bedankt alweer

Wieske Hovens 

Het was een hele fijne, mooie sessie gisteravond. Dank je wel voor je hulp, inzicht, respectvolle en liefdevolle benadering. Het lag allemaal zo gevoelig bij ons en je hebt het mooi verwoord, ingevoeld en uitgebeeld. 

Het heeft ons verder gebracht. Er is weer een opening en we voelen het weer stromen en we gaan ermee aan de slag. 

Tessa Melchior

op deze warme dag wil ik je toch even laten weten dat het al een stuk beter met mij gaat.

Ik ervaar veel meer rust in mijn lijf en het zonnetje begint weer te schijnen voor mij.

Marielle Engelen

Na vorige week donderdag voelt mijn lichaam vaak anders. Ik merk op dat ik me lichter, opener voel. En ik bewoon mijn lichaam meer.
Ook valt het mij op dat mijn buik warmer wordt als ik bewust met voelen bezig ben. Een soort graadmeter, heel fijn om te ervaren. Ik merk op dat sinds donderdag bij jou er verschuivingen zijn in hoe ik mensen ontmoet, benader, ervaar. Ik voel me meer op dezelfde lijn zitten. En het overdenken van de woorden uit het gebed brengt een zachtheid en een stille verwondering over ons mensen, dieren en planten, de gehele natuur en samenleving.  Lieve groeten 

Karin Lindhout

Voor mij was het weer fantastisch. Heel mooi hoe je dat doet en speels en met humor.

ik weet dat het effect gaat hebben. Drie mooie sessies mooi verdeeld over het jaar.

Nogmaals mijn hartelijke dank !

 enne...het witte veertje kwam op een onverwacht moment!

Rames Sjambar 

"Op een grote wending in mijn leven kwam Helena in mijn leven.Terwijl ik afscheid nam van een vriend en coach, kwamen we daar Helena tegen. Hij stelde me aan haar voor en zei later tegen mij. “Als je  de komende tijd naast mijn steun op afstand nog wat extra hulp nodig hebt tot dat je door deze bocht bent, dan heb je aan haar een goede.”
De Akasha Kronieken Alignment sessies met Helena  waren een enorme steun in het hervinden van de koers op een aantal cruciale momenten. Ook hielp het mij enorm om meer in mijn autonomie te stappen en mijn intuïtie weer te vertrouwen. 

Zoë

© Helena Struik 2020

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl