Negatieve overtuigingen loslaten

Helena Struik

Als jij een betrouwbare en resultaat gerichte soul coach, relatie coach of educatie coach zoekt, is het uiteraard altijd verstandig meer te weten over de achtergrond van deze persoon. Hoewel ik liever over en vooral met jou praat, dan over mijzelf, zal ik jou beknopt iets meer informatie over mij geven.

Met een achtergrond als docent communicatie, re-integratie-coach en procesbegeleider, begon ik pas echt mijn intuitieve talenten en vaardigheden te ontwikkelen nadat ik in 2004 terugkeerde van een intensieve leerzame periode bij de federatie gemeenschap Damanhur in italie. Ook de Akasha Kronieken leerde ik raadplegen. Ik werd steeds meer gevraagd om de 'levensknopen' bij anderen te ontwarren.  Inmiddels kan ik mij beroepen op meer dan 20 jaar ervaring als soul & relatie coach maar ook educatie & levens coach. Tijdens het begeleiden van anderen breng ik mijn intuitie, fijngevoeligheid (helderhorend en helder wetend etc)  en inzichten altijd met een gezonde dosis humor, vooral op het einde. Immers lachen werkt bevrijdend. Verder ligt mijn kracht er ook in dat ik er helemaal voor jou, de ander, ben, met een luisterend oor, zelfs bij de "moeilijkere gevoelige" onderwerpen. Veilig voelen staat voorop.

Ik heb samen met de zeer bedreven en zich altijd in onderwerpen vastbijtende journalist Fred Teunissen (Fredteunissen) ook een praktisch lees/werkboek geschreven over Akasha Kronieken: "Een Hemels Avontuur"

Zie verder: Een Hemels Avontuur

Akasha Kronieken

Op een professionele en liefdevolle manier zorg ik snel voor verdieping. Ik doorzie patronen en maak vertaalslagen waardoor zowel lichte als zwaardere dilemma's getransformeerd kunnen worden en je vanuit je diepste wezen jezelf kunt (gaan) manifesteren.

Daarnaast werk ik op meerdere gebieden samen met andere professionals zoals o.a. Liesbeth Buurman van Worksense, samenwerking op het gebied van trainingen en reintegratie. Met Mustafa Khaledsamenwerking op gebied van training nieuwkomers, met Stefan Struik samenwerking festivals Elfia en Fairy Nights, en met Luc Gillet, Birdhouse online, website development. 
Met menselijke groet, Helena Struik

Hieronder nog een paar klanten met hun ervaring over mij, zie verder kopje review: Weer heb ik door de inzichten die ik heb verkregen reuzen stappen gezet. Je manier van uitbeelden, symboliek en gevoelsuitdrukking en zijn zeer verhelderend geweest waardoor ik met zeven mijl laarzen verdere stappen kan zetten in mijn leven."
Caroline Kuijpers

We zijn wat weekjes verder na de indrukwekkende opstellingen die we bij je mochten doen.
Graag bedank ik je daarom nog een keer apart voor de magistrale manier waarop je de opstellingen faciliteerde. Heel fijn!
Inmiddels ben ik volop bezig met de follow-up van wat er in mijn opstelling naar voren kwam en besteed daar de komende maanden dagelijks tijd en aandacht aan.
Adriaan Dekker

Ondertussen zit ik bij Qatar Airways als piloot en gaat alles goed, ik wilde graag zeggen dat ik nog regelmatig terug denk aan de gesprekken die wij toen gehad hebben en dat die mij nog steeds helpen in het leven. Voeten op de grond en kracht daar uit halen, bedankt! Joram van  Asselt 

leven en werken met de Akasha Kronieken

Een hemels avontuur

Helder praktisch werkboek. Hoe kom je in je eigen Akasha Kronieken? Dit boek legt helder uit hoe je dit het beste doet.  Via een aantal concrete oefeningen die in het boek beschreven staan,  ervaar jij hoe dit bij jou het beste gaat werken.

Fotografe Karen Rensma

Deze professionele dame weet foto's te maken die het beste in je naar boven halen of het beste uit de omgeving. Zoals zij zelf al aangeeft, als sensitieve ziel ziet zij de wereld of degene die voor haar staat door haar lens met liefde". En haar foto's zeggen alles.

Haver kopie

Mijn interesse in (biologische) kruiden en hun eigenschappen groeit met de dag, omdat deze zo goed werken. In de kruidengeneeskunde wordt haver toegepast vanwege een aantal versterkende eigenschappen. Het is de rustgever bij ups en downs. Zeker in deze roerige tijden een mooie toevoeging om te gebruiken. Te bestellen bij bijvoorbeeld Arkopharma.

Relatie perikelen

Wij verwachten ten onrechte van onze partners een bepaalde manier van reageren en gedragen en wel de manier waar op we dat zelf doen wanneer we van iemand houden. Wanneer man en vrouw de verschillen tussen hen kunnen respecteren en accepteren, krijgt de echte liefde een kans. Maar dan hebben we wel iets meer te begrijpen van elkaars talen.

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl