Netwerken, op een informele manier ;-) kopie

'Goedstof, Om goede stof te omarmen en het leven te vieren'

Het belang van netwerken werd mij steeds duidelijker. Je doet leuke contacten op, er is veel onderlinge informatie te delen en er ontstaan ook vaak warme vriendschappen uit. Zo leerde ik ook Nicole Smolenaers kennen via een Astrologie avond. Er ontwikkelde zich langzaamaan een goede band.

Akasha opstelling
Inmiddels was Nicole bezig met een concept en vroeg mij daar een keer tijdens een Akasha Opstelling naar te kijken. Zo gezegd zo gedaan en wat kwam eruit? Samenwerken met 2 personen i.p.v. 3 en ja, het idee was super! Uitbouwen dus. Inmiddels heeft zij Goedstof avonden/middagen opgezet die zij samen met haar collega Anne heeft uitgebouwd tot informatieve, spiritueel getinte avonden en middagen met veel interessante sprekers. Daarnaast was Nicole ook al bezig met Tarotkaarten. Zij werd hierin steeds professioneler en zo heeft zij op haar beurt weer een Tarotmiddag voor Spiritual Consultancy verzorgd. (Kruisbestuiving heet zoiets ;-) )

Kijk maar eens op www.goedstof.nl 
Goedstof creëert een omgeving om te informeren en te inspireren, te ontmoeten en te ontdekken. Een omgeving om goede stof op een aantrekkelijke manier (niet zweverig) te brengen. 

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl