Leven met Engelen

Wist je dat?

Wanneer mensen samenkomen voor een uur, een paar uur, een dag, een week of een maand. 

Wanneer mensen samen een groep vormen en zich dus gaan verbinden met elkaar, wordt er altijd vanuit de geestelijke wereld een Engel naar deze groep afgevaardigd om met zijn energie en zijn geestelijke krachten het samenzijn van deze groep te behouden. Of we ons het bewust zijn of niet, elke groep wordt door een Groepsengel begeleid. Als de leden van de groep hun hart werkelijk voor elkaar openstellen, dan kan deze Groepsengel de verbonden krachten van het hart zegenen en versterken.

Wanneer je je daarvan bewust bent, ga je ontdekken welke wonderen er soms kunnen gebeuren in een groep, Waar de leden zo met elkaar samen willen zijn; is de inspirerende kracht van de Groepsengel op sommige momenten dan zo voelbaar en inspireert deze de groepsleden soms zo krachtig, dat zij zelf verbaasd zijn over alles wat ze zeggen en met elkaar mogen delen. Het lijkt alsof de inzichten in zo'n groep op die momenten veel makkelijker in ons ontwaken dan in andere situaties. Je bereikt makkelijker je hoogste punt, je Zenith. En minstens even belangrijk: de liefdesenergie stroomt dan voelbaar. 

Groepsengel 
Daarom is het belangrijk om deze Groepsengel bewust welkom te heten en ermee te verbinden. Want als er een bewuste verbinding ontstaat, wordt de zegenende kracht van deze Groepsengel sterker en meer voelbaar dan anders. In deze roerige tijden is met kleine groepjes samenkomen op deze manier dan ook heel steunend en verbindend. Je voelt je lichter, je zorgen verdwijnen en je voelt je liefdevoller en krachtiger! 

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl