7 dagpauwogen op 1 blauwe knoop.

Met liefde gekweekt

Dat de natuur mensen beroert, wisten we al; dat de natuur de laatste tijd steeds meer beroert, is merkbaar. In mijn nog verder aan te leggen tuin, had ik in het voorjaar in mei een blauwe knoop plant gekocht bij 't Kwekerijtje in Barendrecht (aanrader overigens). 

Zij werken daar gelukkig niet met chemische middelen, hetgeen ik erg belangrijk vind. Het liefst koop ik zelfs volledig biologische planten, maar dat is helaas niet altijd mogelijk vanwege een nog niet zo brede range hierin. Wel merk ik dat deze planten, biologisch en/of gekocht bij 't Kwekerijtje, het vaak een stuk beter doen. 

Wat gebeurde er bijvoorbeeld op 5 september ll. met de blauwe knoop? Er zaten ineens 7 dagpauwogen (vlinders) op 1 plant. 7! En ze bleven er continu op zitten, met af en toe een hommel als medereiziger. Ik maakte spontaan een foto en plaatste deze op facebook. Er kwamen enorm veel reacties op deze foto van mijn tuin. Het is dus duidelijk merkbaar dat mensen vlinders en planten toch in hun hart sluiten. Koop daarom veel planten die niet chemisch bewerkt zijn of koop biologische, daar houden de bijen en vlinders het meest van waarbij de bestuiving ervan dan weer veel oplevert voor je tuin. Koop vooral de blauwe knoop! 

https://www.facebook.com/hetkwekerijtje

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl