Akasha Kronieken consult, akasha healing, akasha kronieken cursus
Online Past life readings met Ties Poulisse

Zaterdag op aanvraag

Online Past life readings met Ties Poulisse

Een Zaterdag

Op aanvraag kan je een Zoom sessie Past life reading boeken. Dan kijken we welke zaterdag hiervoor geschikt is. Ties ziet jouw relevante vorige levens, die nu invloed hebben op je huidige leven. Klanten over Ties zijn readings  "boeiend met humor, duidelijke aanwijzingen waar ik echt iets mee kan" , "wow de puzzelstukjes vielen op zijn plek uiteindelijk" en "Spot on"  en "he he eindelijk snap ik waarom wij zo n diepe bonding hebben met elkaar"

Zo lang als ik me kan herinneren is mijn begeleidster bij mij en word ik door haar onderwezen in het zien van de verledens van mensen en plaatsen. Gecombineerd met een enorme fascinatie voor geschiedenis heeft dit mij door de jaren heen een schat aan kennis opgeleverd waardoor ik verbanden kan zien in gebeurtenissen op zowel individueel niveau als op wereldschaal (waarom doen mensen wat ze doen en gebeuren dingen?).
Door mijn begeleiding word ik in staat gesteld om patronen te zien en hiervan de oorzaak te herkennen, ook als deze als rode draad in andere levens ligt. Dit wordt voor mij zichtbaar als een soort “kaartenbak” zoals we die vroeger in bibliotheken hadden: de juiste kaart licht op en zal door mij/mijn begeleidster geïnterpreteerd en vertaald worden. Indien de vraagsteller bereid is de uitleg volledig te accepteren, kan deze uitleg gebruikt worden om eigen patronen te doorzien en te doorbreken en zo de noodzakelijke verandering in het leven te maken. 

Kom een aanvraag doen, geef je voorkeuren op (bv 2 zaterdagen zodat we keuze hebben)  op en we zoeken zo snel mogelijk een geschikte zaterdag.

Datum

Zaterdag op aanvraag

Tijd

11.00 uur -14.00 uur 

Aantal deelnemers

3

Locatie

Zoom sessies 

Prijs

€ 59,50

© Helena Struik 2021

Delen

Aanmelden voor komend nieuws

Ook voor toekomstige  gratis downloads

Contact

Helena Struik
's Lands Werf 45
3063GB Rotterdam

06-248 64 559

info@helenastruik.nl
www.helenastruik.nl